Lanaken zoekt artistiek talent voor Street Art project Tour Elentrik

Tour Elentrik is een Street Art Project opgestart door Treepack waarbij lokale talenten en professionele artiesten samen aan de slag gaan om saaie, grijze nutskasten op te fleuren met een laagje kunst. In Lanaken krijgen 20 nutskasten binnenkort een nieuwe look. Heb jij een artistiek talent? Je kan je opgeven tot 26 juni.

Het project Tour Elentrik is een unieke manier om het straatbeeld op te fleuren en je kunsten te laten zien aan de buitenwereld! In Lanaken zullen we werken rond het thema Landschap, meer specifiek rond het Nationaal Park Hoge Kempen en Rivierpark Maasvallei.
 
De gemeente Lanaken en Treepack zijn op zoek naar amateurkunstenaars of lokale creatievelingen die willen meewerken aan dit project en een kastje onder handen willen nemen. Heb je veel goesting, maar weinig of geen ervaring? Begin juli organiseren we een workshop waar je de basistechnieken kan aanleren. Dit gaat gepaard met tips tricks om direct aan de slag te kunnen.
 
Tour Elentrik
 
Voel je je geroepen om aan de slag te gaan? Stel je dan kandidaat en mail uiterlijk 26 juni je contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mail), leeftijd en motivatie naar cultuur@lanaken.be.
 
Dit is een unieke kans om jouw werk aan een ruim publiek te tonen!