Dakrenovaties

Dit project is afgewerkt.

Renovatie platte daken OC Kleinveld in Rekem

De oude dakbedekking werd verwijderd en werd vervangen door nieuwe dakbedekking. Ook werden de daken voorzien van 12 cm PIR isolatie, waardoor de daken een stuk beter geïsoleerd zijn dan voorheen. Tevens werden de daken voorzien van een valbeveiliging waardoor ze steeds op een veilige manier betreden kunnen worden.

De werken werden uitgevoerd door de firma Tectum-Dekkers uit Genk voor een bedrag van 106.470,30 euro.

Voor
Dak Rekem   Dak Rekem

Na
Dak Rekem   Dak Rekem
 

Renovatie platte daken fase 1 OC Berenhof Veldwezelt

De oude dakbedekking werd verwijderd en er werd vervangen door nieuwe dakbedekking. Ook werden de daken voorzien van 12 cm PIR isolatie, waardoor de daken een stuk beter geïsoleerd zijn dan voorheen. De daken werdenvoorzien van een valbeveiliging waardoor ze steeds op een veilige manier betreden kunnen worden.

De werken werden uitgevoerd door de firma Multi-Renovatie bvba uit Sint-Truiden voor een bedrag van 95.511,96 euro. In een volgende fase 2 zullen de overige platte daken ook nog aangepakt worden.

Voor
Dak voor 1   Dak voor 1

Na
Dak na 1   Dak na 2

 

Renovatie dak schrijnwerkerij technische dienst

De oude asbesthoudende golfplaten werden verwijderd en afgevoerd volgens de wettelijke richtlijnen hieromtrent. Er werden nieuwe metalen sandwichpanelen geplaatst voorzien van 12 cm PIR isolatie. Er werden ook 2 leeflijnen geplaatst waardoor het dak steeds op een veilige manier betreden kan worden.

De werken werden uitgevoerd door de firma Crabbe dakwerken nv uit Zoutleeuw voor een bedrag van 43.154,48 euro.

Voor en na
Dak td voor   Dak td na