Lanaken breidt uit met een extra CASH-punt in Veldwezelt

Gepubliceerd op donderdag 10 okt 2024 om 10.36
Lanaken mag binnenkort uitpakken met een derde CASH-punt, ditmaal aan het Tramplein in Veldwezelt. Het nieuwe CASH-punt ligt heel centraal aan een openbare parking en is een aanvulling op het bestaande CASH-punt in het centrum van Lanaken en het toekomstige CASH-punt in Rekem.

Elke burger, ongeacht bij welke bank die een rekening heeft, zal weldra ook in Veldwezelt en Rekem gebruik kunnen maken van de functies geld afhalen en pincode wijzigen. De klanten van Belfius, BNP Paribas Fortis, Fintro, ING en KBC kunnen er ook het saldo van hun rekening opvragen.

Batopin is opgericht op initiatief van de banken Belfius, BNP Paribas Fortis, ING en KBC en bouwt een nieuw, geoptimaliseerd netwerk van neutrale CASH-punten uit, die evenwichtig verspreid zijn over het grondgebied en geïnstalleerd worden waar de burger echt op zoek gaat naar contant geld. Alle eigen geldautomaten van de vier grootbanken zullen geleidelijk verdwijnen, om plaats te maken voor de beter gespreide, neutrale CASH-punten die gemakkelijk te herkennen zijn aan het vertrouwde Bancontact-logo.

Het nieuwe CASH-punt in Veldwezelt, praktisch:

  • Adres: Veldwezelt, Tramplein
  • Functies:
    • Voor iedereen: geld afhalen, pincode wijzigen
    • Voor klanten van de 4 partnerbanken: rekeningsaldo opvragen
Naar top