Buurtwerkingen Lanaken

buurtwerkingenBuurtwerkingen

 

Lekker eten in de buurtrestaurants van Lanaken.
 

Heerlijk samen tafelen in uw buurt. Dat kan vanaf bijna elke weekdag in één van de buurthuizen van Lanaken. In samenwerking met OCMW Lanaken worden die buurtrestaurants uitgebaat door Trabajo Arbeidskansen in de verschillende deelgemeenten.

Vanaf 6 september 2021 kunt u weer terecht op volgende weekdagen terecht in de respectievelijke buurthuizen en dit tussen 11u30 tot 13u30. 

     Maandag :        Buurthuis "O.C. 't Kloester" te Gellik

     Dinsdag:            Buurthuis "O.C. Jeugdpark te Smeermaas - Feestelijke opening op dinsdag 5 oktober 2021.

     Woensdag :      Buurthuis "O.C. Kleinveld Rekem" te Rekem

                                 Elke woensdag tussen 11u30 en 16u00 organiseert Okra Rekem

                                 tweewekelijks aansluitend op de maaltijd 'kienen en kaarten'.

     Donderdag :    Buurthuis "O.C. Berenhof" te Veldwezelt

     Vrijdag :            Buurthuis "O.C. Parochiezaal Neerharen" te Neerharen

Het dagmenu is samengesteld uit een dagverse soep, hoofdgerecht en dessert. Gekoeld kraantjeswater wordt u gratis aangeboden. De prijs van een maaltijd blijft ongewijzigd: 

- € 7,50 p.p.

- Statuut Verhoogde Tegemoetkoming (SVT) €6.5 p.p. Informeer bij uw ziekenfonds of u hiervoor in aanmerking komt en bezorg ons een attest.    

Sociaal tarief is € 3 p.p.

Reserveren van een maaltijd:

- Telefonisch of via e-mail : Minstens 24 uren voorafgaande de dag van de maaltijd via 0485 / 286 986 of deoase@arbeidskansen.be met vermelding van dag en locatie van het buurtrestaurant.

- Ter plaatse in de diverse buurtrestaurants en dit geldt voor alle locaties.

 

Ook nog:

Op dinsdag,donderag en vrijdag kunt u voor een maaltijd ook terecht in Dienstencentrum "Aan de Statie" en dit voor dezelfde prijs. Zo kan u in groot Lanaken elke weekdag aanschuiven voor een heerlijk dagmenu.

 

Beschik je niet over eigen vervoer?

Indien je niet beschikt over eigen vervoer kan je gebruik maken van de mindermobielencentrale of het rolstoelvervoer. Zij zorgen dat je thuis wordt afgehaald en nadien weer terug thuis wordt gebracht.  Je dient wel minstens 2 dagen op voorhand je vervoersvraag te stellen zodat er bekeken kan worden wat de mogelijkheden zijn.

 

Meer info?

Mindermobielencentrale, Michelle Beckers T 089 730 060 -  E michelle.beckers@lanaken.be - http://www.lanaken.be/ocmw/Ouderen_en_thuiszorg/Mindermobielencentrale

 

Smakelijk!